2017-12-18 07:01:00• hírek • Bede Emőke

Napi horoszkóp: Rák - Ma ne írjon alá fontos iratokat

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal, emiatt a hét elején a családi kérdések kerülnek az előtérbe. Ez a szép érzések mellett némi feszültséget is okozhat önnek: úgy érzi, sokat követelnek öntől a többiek, és nehezen felel meg az elvárásoknak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Erős késztetést érezhet arra, hogy a környezetét csinosítsa, és ehhez komoly tehetsége is van. A szervezéssel kapcsolatos feladatok ma nagyon jól fognak sikerülni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a bolygók támogatni fogják önt abban, hogy az elképzeléseit a leghatásosabban tudja előadni. Azzal is számolnia lehet, hogy az erőfeszítése anyagi előnyökkel járhat. Tárgyalásai során ügyeljen a részekre is, és inkább hagyatkozzon diplomáciai képességeire, mint az elveken való lovaglásra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ne hozzon döntéseket, ne írjon alá fontos iratokat, és kerüljön el minden konfrontációt. Ma mindenképpen ön húzná a rövidebbet... Mérlegeljen, nézze meg jól, hogy minek és kinek legyen feltétlenül elsőbbsége, és mi az, amivel még várhat valamennyit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Legyen óvatos a környezetében élőkkel, hamarosan olyan dolgok is a tudomására juthatnak, hogy még azt is megbánhatja, hogy szóba állt egy bizonyos illetővel. Ne hagyja, hogy kihasználják a jóhiszeműségét!
 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most az anyagiak kérdése kerül előtérbe. Az idő alkalmas arra, hogy rendezze a számlakivonatait, és arra is, hogy rendszert építsen a pénzügyekbe.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bár kifelé igyekszik békésnek látszani, ma nem lesz könnyű dolga az ellenségeinek. Feszült hangulatban van, és öntől szokatlan módon, hevesen reagál a kisebb megjegyzésekre is.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Elég gyorsan észre fogja venni, hogy nem halad előre a kellő mértékben. Ne hagyja magát zavarni. Valaki rá akarja beszélni valamire, de maradjon meg a saját véleményénél. Könnyen lehet, hogy estére teljesen ki fog merülni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez jót tesz önnek. Mindenki szívesen találkozik önnel, hiszen sugárzik önből a kedvesség. Hivatásában is új feladatokra számíthat, és ezeket sikeresen le tudja majd zárni. Használja a napot arra, hogy kibékítse egymással az ellenfeleket.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez nem egy átlagos nap: talán ráébred valamire, ami az egész életét megváltoztatja. Az is lehetséges azonban, hogy valami teljesen megváltozik az ön javára, de ne számítson könnyen szerzett sikerre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetséges, hogy a legszívesebben elszökne most a szürke hétköznapok elől. Talán mindkét keze tele lesz munkával, és magában lázadozik minden kívülről jövő parancs ellen, de sajnos muszáj eleget tennie a kötelezettségeinek.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma könnyen fellelkesedik, képes a gyors cselekvésre, de a következetesség és a kitartás nem az erőssége. Keresse a kreatív feladatokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: